Site Overlay

Komarniki so v zadnjem času postali zelo popularni

Komarniki so nekaj, kar danes lahko vidimo na skoraj vsakem oknu. Največkrat jih seveda opazimo poleti, ko so komarji najbolj aktivni. Tudi sama komarnike zelo pogosto uporabljam, saj mi res pridejo prav. Dejstvo pa je tudi to, da komarniki pri meni ostanejo na oknu res čez celo leto, saj pozimi prezračujem prostore in ne maram, da bi karkoli letelo po mojem stanovanju.

Ravno zato so primerni komarniki res celo leto na oknu. Poleti mi zelo lepo pridejo prav, saj tam, kjer živim, je zelo veliko komarjev in jaz komarjev res ne morem prenašati. Mene imajo načeloma komarji zelo radi in naravnost, zato ponoči po navadi ne morem spati, še posebej, če komarniki niso na oknu. Ravno zato so komarniki dolga življenja in vsepovsod gredo z mano. Do sedaj sem živela že v 2 stanovanjih in v obeh smo imeli komarnike, ker sem jaz to želela.

Definitivno zelo zanimiva to, da imam zelo slabo kri a hkrati me komarji obožujejo. Ravno zato mi to res ni bilo jasno, glede na to, da moja kri res ni dobro. Ko sem ugotovila, da mi gredo komarji res na živce sem tudi odkrila komarnike. Na spletu lahko najdemo zelo veliko različnih komarnikov, hkrati pa najdemo tudi različne dimenzije. To je definitivno zelo pomembno, ko pride do komarnikov, saj ima lahko čisto vsaka hiša drugačne velikosti oken. Do sedaj res nikoli nisem imela probleme in komarniki so pasali na čisto vsako okno. Res je, da so morala na določenih oknih narediti kompromise, a to je bil res najmanjši problem. Komarniki so trenutno res na čisto vsakem oknu, ki ga imam, in to je zelo pomembno za mene. Trenutno iščem komarnik za vrata, saj imam tudi vhodna vrata včasih odprta. Tudi čez vhodna vrata. Seveda komarji lahko pridejo z lahkoto in zato moram tudi ta zaščititi.

Komarniki so v zadnjem času postali zelo popularni

Copyright © 2024 Odprta Slovenija. All Rights Reserved. | Catch Sketch by Catch Themes