Site Overlay

Gastroskopija samoplačniško mi je dala odgovore na moje skrbi

Že kar nekaj časa sem sedaj imel razne težave in bolečine, ki pa so se nahajale predvsem v mojemu požiralniku in pa tudi črevesju. Tako pa je to tudi vodilo v krvavitev, katero pa sem zaznal pri odpravi na stranišče. Zato pa me je to začelo zelo skrbeti, ter sem se odločil, da bi bila gastroskopija samoplačniško, odličen način, kako bi lahko ugotovil, ali gre za kakšne resne težave.

Tako pa je gastroskopija postopek, kjer nam zdravniki preverijo stanje notranjega dela prebavil. To pa se opravi z pripomočkom gastroskop, kar pa je kamera na koncu fleksibilne cevi. Da pa je postopek manj nelagoden, pa se zraven uporabi še kakšne vrste anestezije.

Gastroskopija samoplačniško mi je dala odgovore na moje skrbi

Za gastroskopija samoplačniško pa sem se odločil, ker sem tako lahko prišel še najhitreje na vrsto, ter bi lahko ta postopek tako čimprej opravil, kar pa mi je bilo zelo pomembno, saj me je že zelo skrbelo moje zdravje. To pa me je še posebej začelo, ko sem prvič opazil krvavitve, saj sem od začetka mislil, da je šlo zgolj za kakšen hujši prehlad.

No tako pa bi mi gastroskopija samoplačniško, dala odgovore na to, ali gre za kakšno vnetje, ali pa huje, kot bi lahko bil kakšen tumor. Prav tako bi se videl vzrok krvavitev, kar pa se mi je zdelo še najbolj pomembno.

No tako pa sem dobil relativno hiter termin, kar pa me je kar malo presenetilo, saj sem bil na vrsti že v parih dneh. Tako pa me je to zelo razveselilo, saj je to pomenilo, da bom dobil zelo hitro odgovore na te moje skrbi.

Sam postopek pa je bil nato, zaradi anestezije, povsem nemoteč, ter ga je bilo zelo hitro konec. Po temu pa sem ugotovil, da je šlo zgolj za manjše vnetje, kar pa je bila zelo dobra novica, saj je to pomenilo, da se bom lahko hitro pozdravil, po temu, ko so mi zdravniki dali določena zdravila.

Copyright © 2024 Odprta Slovenija. All Rights Reserved. | Catch Sketch by Catch Themes