Site Overlay

Televizorji pridejo v različnih velikostih

Televizorji pridejo v različnih velikostih

Ko sem se iz ene hiše preselila v drugo se s seboj vzela vse kar sem imela. Ena izmed teh stvari je bila tudi televizija. Zelo hitro sem ugotovila, da je bila moja stara televizija prevelika za tisti regal, ki sem ga imela v novi hiši. Zato sem morala iti v trgovino kupiti nov televizor.

Predno sem šla v trgovino, sem želela na spletu preveriti, kaj vse imajo na razpolago in zelo hitro sem našla točno takšno televizijo kot sem jo rabila. Šla sem v trgovino in iskala to televizijo. Televizorji, ki so bili tam, so bili vsi preveliki, zato sem šla v drugo trgovino. V drugi trgovini sem imela isti problem. Skoraj sem že obupala in ko sem prišla v zadnjo trgovino sem med televizorji videla ravno to televizijo, ki sem jo cel čas iskala. Televizija je bila res ravno dovolj velika za moj regal.

Med vsem i tistimi televizorji, sem našla ravno to kar iščem. Bila sem res zelo vesela. Ko sem prišla domov sem to televizijo lepo postavila na regal in prižgala. Res je zelo lepo pasala na ta regal in bila je ravno dovolj velika.

Moja mama me je večkrat vprašala, kje sem jo kupila, saj jo je tudi ona želela imeti. Rekla sem ji kje sem jo kupila a si je ni uspela takoj kupiti. Bližal se je njen rojstni dan in jaz sem se odločila, da ji bom kupila točno to televizijo, zato da bo imela eno skrb manj. Mama je bila res navdušena, ko je videla to televizijo in seveda se je že velesila, da jo bo postavila na regal in začela gledati vse serije, ki jih spremlja.

Bila sem zelo vesela, da je lahko tak televizor tudi zelo lepo rojstnodnevno darilo in ne vem kako sem si lahko izmislila kaj takšnega. To je bila res zelo dobra in spontana ideja.

Copyright © 2024 Odprta Slovenija. All Rights Reserved. | Catch Sketch by Catch Themes