Site Overlay

Foto stojnica ti res lahko polepša dan

Nekaj časa nazaj sva se z bratom odločila, da si zasluživa malo odmora in sva šla v nakup. Obadva sva si želela kupiti nekaj novih oblačil in ravno zato sva se odločila, da bova skupaj malo po trgovinah.

Ko sva prišla v nakupovalni center, nama je nekaj res zelo lepo polepšalo dan. Nisva morala verjeti, da nama kaj takega lahko polepša dan, ampak foto stojnica je bila res vrhunec dneva. Bila je že takoj na vhodu in ko sva prišla notri, sva jo res takoj zagledala. Ker je bila prosta, sva se odločila, da bova to foto stojnico tudi malce izkoristila. Sam proces je definitivno zelo kratek, tako da nama to res ni vzelo dosti časa. Ko sva dobila vse slike, sva se lepo odpravila naprej po nakupih. Ko sva si vse kupila, sva šla še nekaj pojesti, saj cel dan nisva jedla nič. Kar sva pojedla, pa je bil seveda čas, da se odpraviva domov.

Foto stojnica ti res lahko polepša dan

Med vožnjo domov sva se cel čas pogovarjala o tej foto stojnici in kako nama je foto stojnica polepšala dan. Obadva sva se spraševala, kako je to mogoče, da ti ena takšna mala stvar polepša dan, ampak res je vse mogoče. Foto stojnica je bila za naju vrhunec dneva in verjameva, da nisva edina. Tista zadeva se definitivno velikokrat uporablja, saj drugače ne bi bila tam. Jaz sem jo že velikokrat videla, ampak nikoli preizkusila, saj je bila vedno polna. Tokrat pa sva videla priložnost, saj je bila foto stojnica prazna in seveda sva to priložnost tudi izkoristila. Nekaj slik sem obdržala jaz no ostale pa je obdržal moj brat. Jaz že od nekdaj zelo rada zbiram slike in te slike so šle definitivno v mojo arhiv. Zelo lep spomin na to, kako sva z bratom povezana in da res ne more nič priti med nama.

Copyright © 2024 Odprta Slovenija. All Rights Reserved. | Catch Sketch by Catch Themes