Site Overlay

Merilna tehnika pride vedno prav pri hiši

Pred kratkim sva se s fantom preselila v neko novo stanovanje. Veliko je bilo potrebno postoriti a nisva imela nobenega primernega orodja, metrov in podobno. Prišla sva v stanovanje brez vsega. Naredila sva plan, kaj je res nujno da najprej kupimo. Pomislila sva tudi na to, da je merilna tehnika zelo priročna zadeva. Potrebovala sva tudi ostalo orodje, kar se pa tiče opreme, pa sva si rekla, da bova še malce počakala.

Merilna tehnika pride vedno prav pri hiši

Res sva šla v trgovino in nikoli nisem gledala tistih napisov na vrhu trgovinskih polic. Na eni izmed polic je pisalo merilna tehnika in takoj sva se zagnala tja, saj sva vedela, da nama bo to prišlo prav. Našla vsa različne metre in podobno in veliko stvari sva našla tam, ki bi nama prišle prav. Nekaj stvari sva vzela in šla naprej. Kupila sva še nekaj orodja in potem se odpravila domov, saj sva vedela, da naju čaka še zelo veliko dela in nisva imela časa za lenarjenje. Ko sva prišla nazaj domov, sva takoj poprijela za delo. Popravila sva nekaj polic in omar, ker so določene omare malce visele, ali pa so bile zelo slabo pritrjene. Nekatere stvari sva morala skrajšati, zato je prišla merilna tehnika zelo prav. Ko sva vse lepo končala in je vse bilo tako kot mora biti, sva se lotila opremljanja stanovanja.

Kupila sva razne stvari za kuhinjo, za čiščenje, za spalnico, kopalnico in podobno. Veliko stvari sva morala kupiti, saj sva tja prišla le z dvema potovalkama oblačil. Ko je bilo vse končano, sva končno lahko skupaj v miru zaživela in uživala v najinem domu. Končno sva začela živeti skupaj in uživati. Po tem preurejanju stanovanja, sva šla na en kratek predih, kjer sva si lahko malce odpočila in se potem vrnila nazaj v službe in delala naprej kot prej. Ta izkušnja je bila res odlična in poučna.

Copyright © 2024 Odprta Slovenija. All Rights Reserved. | Catch Sketch by Catch Themes