Site Overlay

Hišni ljubljenčki vam polepšajo dneve

Ko si enkrat ustvariš družino, kar hitro pride želja še po kakšnem hišnem ljubljenčku. Tako je prišla pri nas želja, da bi imeli psa. Najprej sva se morala z možem pogovoriti, ali smo ga sposobni imeti. Šele potem sva to novico, da bi lahko imeli psa, povedala otrokom. Potem pa je sledil najlepši del, ko smo izbirali pasmo. Meni je to bilo tako lepo. Vsak je lahko povedal svoje želje, kakšnega psa si želi in na koncu smo izbrali skupaj, kateri bi bil najbolj primeren za nas. 

Izbrali smo majhnega psa, to pa prav zaradi tega, ker smo vedeli, da bo veliko v hiši in da ga bomo večkrat vzeli s seboj, ko bomo šli kam na dopust ali izlet. Sledilo je to, da smo iskali, kje bi ga lahko dobili. Kmalu se nam je nasmehnila sreča in dobili smo majhnega psička. Kakšno veselje je to bilo pri hiši. Ne znam vam opisati, kako je bil vsak na svoj način srečen, da ga imamo. Otroci so vriskali od veselja. Midva z možem sva bila pred prihodom še malo zaskrbljena, ko pa sva ga videla, sva tudi midva pozabila na vse. 

Hišni ljubljenčki vam polepšajo dneve

Imeti psa je res nekaj lepega. Z njim se lahko igraš, on se pride k tebi pocartat, lahko greš z njim na sprehod in vedno ko prideš domov te vesel pričaka. 

Ko imaš enkrat psa, potem vidiš, kako lepo ga je imeti in kakšen dolgčas bi bil, če ga ne bi imeli. Vsaki družini bi privoščila enega psa, ker lahko rečem, da vas bo vaš psiček povezal in vam vsak dan podaril ljubezen. Resnično je lepo imeti psa, je pa res, da je zanj potreben čas. 

Copyright © 2024 Odprta Slovenija. All Rights Reserved. | Catch Sketch by Catch Themes