Site Overlay

Obisk gledališča enkrat mesečno

Sedaj smo prišli v obdobje, ko veliko služb poteka od doma. To pa prinese za seboj marsikaj. Ko ti nekdo reče, da je delo od doma najboljše delo, ki ga lahko opravljaš, jaz temu ne bi tako zelo verjela, ker sem sama to prestala. 

Ko sem začela delati od doma, sem bila najbolj srečen človek na planetu. Kako je bilo dobro, ko se zjutraj nisem rabila urediti za v službo, ampak sem se lahko v pižami usedla za računalnik in delala svoje delo. Ko pa nekaj časa preteče, začneš opažati, da ti nekaj manjka. Da ti manjka pogovor, kava s sodelavci, dogodki in tako začneš premišljevati, kam se boš odpravil, da ne boš neprestano doma. Kar naenkrat ti ni več všeč, da si cele dneve doma in ugotoviš, da je služba od doma lahko slabša, kot pa če imaš službo, kje drugje. 

Lepo je biti nekaj časa doma, vendar človek je družabno bitje in potrebuje družbo, ki pa je doma nima. Tako so vsi prihajali domov srečni in utrujeni, jaz pa sem jih doma pričakala nervozna. 

Zavedala sem se, da tako ne bo šlo in začela obiskovati gledališče, ker sem vedno rada šla na kakšno dobro predstavo. Sedaj se zavedam, kaj pomeni delo od doma in vsak, ki mi reče, da sem srečna, ker delam od doma, mu lahko reče, da je lepo, ampak človek potrebuje tudi družbo. Tako si moraš svoje življenje organizirati tako, da imaš določene aktivnosti in obiskuješ določene dogodke, ker drugače so dnevi preveč podobni eden drugemu. 

Gledališče je zame sprostitev in rada ga obiščem večkrat mesečno. 

Dodaj odgovor

Copyright © 2024 Odprta Slovenija. All Rights Reserved. | Catch Sketch by Catch Themes