Site Overlay

Moje trepalnice so bile vedno lepe

Kaj se je zgodilo z mojimi trepalnicami ne vem, vem pa da sem vedno imela zelo goste in zelo dolge trepalnice. Resnično so bile lepe in marsikdo je bil očaran nad mojim pogledom, kajti tudi oblika oči je bila lepa in velika. Tako sem se vedno počutila dobro, da imam lepe oči in trepalnice, to je bil moj lepotni adut.

Potem pa življenje teče in iz najstnice sem postala ženska polna srbi in pozabila na moje prelepe oči in trepalnice. Enostavno sem si vsak dan nanašala make up, brez da bi opazila, da trepalnice niso več tako lepe in goste, kot so bile. Potem pa sem pri enem dekletu videla lepe, goste trepalnice in takrat me je prešinilo. 

Kaj se je zgodilo z mojimi trepalnicami? Kje so? Kje je ta moj lep pogled?

Sedaj, ko se pogledam v ogledalo vidim izmučen in zmatran pogled, veke so se povesile, trepalnice pa so skoraj neopazne. Postanem žalostna, kajti to je bilo vse na kar sem bila resnično ponosna in postanem žalostna, zamislim se nad življenjem, kaj vse nam prinese, čisto po tiho, da se tega niti ne zavedamo. Kaj je šel ta čas? Kdaj so se moje trepalnice tako uničile? Ne bi rekla, da sem hodila na podaljševanje trepalnic, ali da sem si trepalnice vsak dan močno mazala z maskaro in s tem uničila, ne nisem, sem bolj naravnega videza.

Tako sem morala sprejeti dejstvo, da mojih svetih trepalnic ni več, da so moje oči utrujene in da ne premorem več tistega lepega iskrivega pogleda. Dobila sem solze v oči in tako so oči dobile še žalost, ki je včasih nisem poznala. Hitro sem si obrisala solze, pogledala trepalnice in si rekla, da bom to popravila, moje življenje je in to so moje oči in spet bom narisala smeh in iskrce v očeh, trepalnice pa bodo spet del mene.

Dodaj odgovor

Copyright © 2024 Odprta Slovenija. All Rights Reserved. | Catch Sketch by Catch Themes