Site Overlay

Kolo je lahko odličen transport kamorkoli

Dandanes ljudje uporabljajo avto že za vsako malo stvar. Lahko gredo samo do trgovine, ki je za vogalom. Nekateri, ki imajo službo zelo blizu, se še vedno tja odpravijo s avtom. Odlična rešitev za manjše kurjenje goriva in boljše gibanje telesa je kolo.

Kolo je odlična izbira za reke krajše razdalje, prav tako pa tudi za daljše, če imamo seveda dovolj kondicije. Kolesarjenje je lahko tako šport, kot tudi samo en preprost oddih.

Kolo je lahko odličen transport kamorkoli

Pri kolesu ne rabimo skrbeti za parkirnino ali pa, kje ga bomo parkirali. Prostora za kolo je vedno dovolj in pustimo ga lahko praktično kjerkoli. Če gremo v trgovino, si seboj vzamemo nek nahrbtnik, da nas med vožnjo ne ovira na balanci ali pa v eni roki. Preprosto vse zložimo v nahrbtnih, saj je tako najlažje in nas ne ovira.

Tudi v službo gremo lahko s kolesom če smo dovolj blizu, da ne pridemo v službo ravno prepoteni. Če seboj nosimo računalnik, je spet najboljše, da ga imamo v nekem zaščitenem nahrbtniku in smo zelo previdni ko smo na poti, saj nočemo nobenih poškodb računalnika kot tudi nas.

Kolesarjenje je lahko zelo prijeten šport, ki ga lahko vpletemo kadarkoli se odpravljamo nekam. Je zelo dobro za naše telo, zdravje in počutje, poleg tega pa tudi nimamo nobenih stroškov z kolesom. Kolo in avto je zelo velika razlika. Avto je res bolj udoben ampak dražji že na podlagi goriva, vzdrževanja, parkirnine in še mnogo drugih stvari, med tem ko pa z kolesom nimamo nobenih stroškov razen tega, da kupimo kolo in čelado. Ko imamo to dvoje so praktično brez stroškov. S tem prihranimo in si lahko kupimo nekaj kar smo si vedno želeli, ampak nam nikoli ni uspelo prihraniti dovolj denarja.

Ko enkrat začnemo kolesariti, se težko ustavimo. Je relativno lahek transport, ki nas na kratke relacije ne utrudi in je zelo praktičen kamorkoli gremo.

Copyright © 2024 Odprta Slovenija. All Rights Reserved. | Catch Sketch by Catch Themes